30-01-10

Beauty blogger award!

(This post will be in a dutch)


Ik ben genomineerd door mind-body-soul voor de beauty blogger award! Heel erg leuk, dus bedankt! Hmm dit gaat wel lastig worden om 7 facts over mezelf te bedenken haha & om ook nog 7 mensen te verzinnen die nog niet genomineerd zijn :-p.

De spelregels voor de Beauty Blogger Award

De regels:
1. Bedank de blogger die je de award heeft gegeven.
2. Zet de award op je blog.
3. Link de persoon die je heeft genomineerd.
4. Deel 7 interessante facts over jezelf.
5. Nomineer 7 andere bloggers.


1. Ik ben een hele erge nachtmens, gelukkig heb ik nu mijn ritme veranderd maar niet lang geleden was mijn ritme zo erg dat ik sliep als normale mensen naar school/werk gaan haha... Ja en werd ik dus ook wakker als mensen weer terug van school/werk kwamen.
2. Ik heb sinds vroeger al oorproblemen aan mijn linkeroor, ik heb al veel operaties gehad eraan voor buisjes & ontstekingen maar helaas blijven de problemen maar terug komen. Nu hoor ik helaas ook erg slecht aan mijn linkeroor, waardoor ik niet goed kan horen.
3. Ik woon samen met mijn vriend en mijn hondje jobo
4. Ik heb meer dan 200 nagellakjes
5. Ik houd van eten & kan eten wat ik wil maar kom niet aan, en dat vind ik niet altijd even fijn!
6. Ik ben echt heel erg bang voor wespen/bijen & bijna alle insecten en spinnen, hierdoor heb ik ook een beetje een hekel aan de zomer (ja erg hè...)
7. Mensen vinden mij & mijn 3 jaar oudere zus vaak héél erg op elkaar lijken, soms zo erg dat ze mij voor haar aanzien. Ook zeggen ze soms dat we op een tweeling lijken haha?!


Zo dat was het haha, niet erg interessant maar ik moest iets verzinnen :-p.
Ik vind het heel moeilijk om 7 mensen te vinden die nog niet getagged zijn, dus hierbij tag ik iedereen die dit leest (mag dit ook please haha?)

2 reacties:

Lisette zei

Wat een leuke blog!! =)
laten we elkaar volgen ^^

Kusjess!

dreamon zei

leuk! Hebje verdiend hoor