24-09-09

How to: brown bronze look.

I know i promised to make more blogposts, unfortunately i haven't been able to update more. I've been sick & i wasn't in the mood for blogging. So i'm sorry, but this time i'll keep my promise. I'll definitely update more, than i did before.

So here's a very simple brown bronze look i wanted to share with you.
I thought it was a really nice look for everyday or maybe even for a night out.
I hope you like it!Please let me know what you think of it!

8 reacties:

Joyca zei

hele mooie look.
vind het nu veel mooier en duidelijker te zien als op de webcam.
hopelijk komen er nog veel meer filmpjes :)

lvst zei

Thanks meis, leuk om te horen!
Binnenkort meer filmpjes, zal er vanavond of morgen nog een bewerken en gelijk uploaden en op mijn blog zetten! :)

Jony zei

Mooi lieverd, is veel duidelijker en mooier met deze camera! Zeker moet je meer uploaden, je doet het hartstikke leuk!! xxx

lvst zei

Thanks joon, lief!!
Ik upload vanavond denk ik nieuwe :D

steffi zei

hele mooie look en ik vind je intro ook heel erg mooi (net zoals het einde). Hetgeen wat mij "stoort" (is misschien niet het juiste woord) maar dat is dat doorspoelen. Wellicht ben je anders nt klaar binnen de 10 min maar miss kan je de volgende keer een stukje knippen ofzo? Dan verloop alles gewoon vloeiender. Dat is absoluut geen kritiek wat ik geef, want is echt mooie look + filmpje!!

Rilana zei

Leuk en duidelijk.

lvst zei

@ Steffi, dankjewel leuk om te horen!! Thanks voor je mening, ik vind het erg fijn om opbouwende kritiek te krijgen hoor! En ja klopt haha het moest doorgespoeld worden omdat het anders veel te lang zou worden, ik vind het ook niet zo leuk. Maar misschien komt het ook omdat ik de geluid daarbij niet heb weg gedaan, dan is het wat rommeliger en hoor je dat piepstemmetje haha. Maar ik zal proberen volgende keer dat minder te doen, het probleem is dat het bij mij altijd te lang word haha & knippen leek mij zo raar omdat het dan raar overloopt. Maar je hebt gelijk, dat is inderdaad wat beter/mooier! thanks :)

lvst zei

@ Rilana, dankjewel!! =)